شنبه، 14 آذر 1394

پرسش :

کسى مستطیع بوده و در میقات به نیابت دیگرى مُحرم شده و به مکه آمده و عمره تمتع را از طرف منوب عنه انجام داده است، وظیفه او چیست؟

پاسخ :
وظیفه اش این است که اگر متمکن است به میقات برگردد و براى خودش به عمره تمتع محرم شود، و اگر متمکن از رفتن به میقات نیست به ترتیب مذکور در تجاوز از میقات براى خودش محرم شود. و اگر به این وظیفه عمل نکند و براى منوب عنه انجام دهد، براى منوب عنه واقع مى شود، و در این صورت مستحق اُجرة المسمى نبوده، بلکه مستحق اُجرة المثل است، و بنا بر احتیاط واجب نسبت به مقدار زائد بر اجرة المسمى با مستأجر مصالحه کند.
منبع: wahidkhorasani.com