شنبه، 14 آذر 1394

پرسش :

از هر کاروان نوعاً چند نفر از خدمه به نیابت آمده اند و به ناچار باید نیمه شب از مشعر براى انجام کارهاى لازم در منى یا همراه ضعفا، به منى بروند، سؤال این است که آیا اجیر شدن و نیابت آنان صحیح است یا خیر؟

پاسخ :
با توجه به این که از معذورین هستند و نمى توانند وقوف اختیارى در مشعر را درک کنند، نیابت آنان صحیح نیست، و اگر قبل از استخدام اجیر شده اند باید حج را به جاآورند و وقوف اختیارى را درک نمایند.
منبع: wahidkhorasani.com