جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

اگر دختر و پسری به صورت نامشروع جماع کنند و در این امر پرده بکارت ناخواسته از بین برود و قصد ازدواج کنند و در این حین هم‌ دیگر را صیغه موقت کنند، حکم چیست؟

پاسخ :
اگر دختر و پسر با رضایت این کار را انجام دهند عمل هر دو گناه است حتی اگر قصد ازدواج هم داشته باشند و ارش بکارت به دختر تعلق نمی‌گیرد و اگر بدون رضایت دختر باشد پسر باید به او ارش بکارت بدهد و در هر حال عمل آن‌ها حکم زنا را دارد.

منبع: gorgani.ir