دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

براى نماز طواف عده اى دست گرفته و طریق طائفین را مى بندند آیا نفس این عمل اشکال دارد، و در فرض اشکال آیا مضرّ به نماز طواف خواهد بود؟ و فرض مسأله در صورتى که خود نماز طواف مزاحمت با طواف داشته باشد حکم چگونه است؟

پاسخ :
در صورتی که طائفین راه دیگر برای طواف داشته باشند، اشکال ندارد و مضّر به نماز طواف نمی باشد.

منبع: wahidkhorasani.com