دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

زنى است مستحاضه قلیله، بعد از وضو، طواف حج تمتّع را انجام مى دهد و لیکن نسبت به وضوء براى نماز طواف غافل مى شود و ضمناً غافل مى شود خود را وارسى کند که اگر لک جدید دیده باشد تطهیر نماید، آیا احتیاج به اعاده طواف و نماز و أعمال مترتبه است یا این که فقط نماز طواف باید اعاده گردد؟

پاسخ :
احتیاط واجب آن است که برای نماز طواف، وضو را اعاده نماید و در مفروض مسأله بنابر احتیاط واجب نماز طواف را با وضو اعاده کند.

منبع: wahidkhorasani.com