دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

اینجانب چند سال قبل به مکه معظمه مشرف شدم و در آنجا اولاً نماز طواف نساء و نماز طواف براى هر دو طواف واجب را که یکى عمره مفرده و دیگرى حج مى باشد نخوانده ام و ثانیاً در تعداد اشواط طواف دوم هم در شک مى باشم، لطفاً مرا راهنمایى کنید.؟

پاسخ :
در صورتی که نماز را از روی جهل ترک کرده است، نسبت به نماز اگر نمی تواند برگردد مخیّر است بین نماز در هر جا که فهمید یا یادش آمد، یا این که نایب بگیرد برای اتیان صلاة خلف مقام، و اگر بعد از اتمام طواف شک پیدا شده طواف صحیح است، و اگر وقت طواف با شک در اشواط انجام داده، طواف باطل است.

منبع: wahidkhorasani.com