دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

یکى از خدمه کاروانها به احرام عمره مفرده از میقات محرم مى شود و به مکه مى آید و طواف و نماز آن و سپس سعى بین صفا و مروه را به همان عنوان بجا مى آورد، ولى براى تقصیر، گمان مى کرد نتف، یعنى کندن مو کافى است و چند نخ مو را به عنوان تقصیر کنْد و به حساب خودش از احرام خارج شد، سپس براى عمره تمتع که وظیفه اش بود به میقات رفت و محرم شد و به مکه آمد و کلیه اعمال، از طواف تا تقصیر، را انجام داد، آیا اعمالش چگونه است و در آینده وظیفه اش چیست؟

پاسخ :
باید با تقصیر صحیح از احرام عمرۀ مفرده خارج شده و بنابر احتیاط واجب طواف نساء عمرۀ مفرده و نمازش را اعاده نماید و احرام عمرۀ تمتع او باطل بوده است و این عمرۀ مفرده را نمی‌تواند جای عمرۀ تمتّع قرار دهد و باید براى عمرۀ تمتّع مجدداً محرم گردد.

منبع: wahidkhorasani.com