سه‌شنبه، 24 آذر 1394

پرسش :

کسى که در غیر منى حلق نموده و اعمال مترتبه را انجام داده و پس از این عمره مفرده انجام داده، آیا مُحِلّ شده است یا خیر و عمره مفرده او صحیح است یا خیر؟

پاسخ :
اگر از روى جهل به حکم یا موضوع و یا نسیان باشد، باید برگردد و در منى حلق یا تقصیر نماید، و اگر از مکه کوچ کرده بنابر احتیاط واجب برگردد به منى، و اگر متعذر یا متعسر است حلق و تقصیری که انجام داده مجزی است و مو و ناخن خود را به منى بفرستد اگر بر او حرج نیست، و اعمال مترتبه بر حلق اگر از جهت نسیان یا جهل بوده است اعاده ندارد اگر چه اعاده احوط است، وطواف نساء و نماز آن را بنابر احتیاط واجب اعاده نماید، و احرام او براى عمره مفرده صحیح است.

منبع: wahidkhorasani.com