سه‌شنبه، 24 آذر 1394

پرسش :

اگر کسى مقدارى از سر خود را با تیغ بتراشد و بقیه را ماشین کند، آیا جایز است و حلق صدق مى کند؟ ضمناً بعد از ماشین، بقیه سر را نیز مى تراشد.

پاسخ :
در مفروض مسأله حلق مأمورٌ به صدق نمى کند، و اگر مخیر بین حلق و تقصیر است، باید تقصیر کند، و در صورتى که ماشین زدن به قصد تقصیر بوده است، نسبت به بعض حلق بنابر احتیاط واجب کفاره بدهد. و اگر به قصد تقصیر نبوده است،براى ماشین زدن مو کفاره لازم است.

منبع: wahidkhorasani.com