چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

بعضى از حجاج در مکه قصد اقامه کرده اند، چه بطن مکه یا محلات آن مثل شیشه و ریع الذاخر یا مسفله یا حجون، اگر یقین داشته باشند که تا عرفات چهار فرسخ است، نماز را قصر و اگر شک داشته باشند در مسافت شرعى نماز را تمام مى خوانند، بفرمایید در مراجعت از عرفات و منى، تکلیف آنان از نظر قصر و اتمام چیست؟ با توجه به این‌که توقف آنان در مکه یک روز یا سه روز یا نه روز است و باید به ایران یا مدینه حرکت کنند؟

پاسخ :
در صورت عدم مسافت شرعیه یا شک در آن، در نماز باقى بر تمام هستند، اگر از عرفات که به مکه برمى گردند، از جهت اینکه محل اقامه است مى روند و بعد از مکه قصد مسافرت مى کنند، در بازگشت به مکه و در خود مکه هم نمازشان تمام است.
منبع: wahidkhorasani.com