چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

تخم مرغ‌هایی که من اینجا می خرم تماما دارای قطرات ریز خون درون سفیده و روی غشاء زردۀ تخم مرغ می باشد. حکم خون داخل سفیده و روی غشاء زرده چه می باشد؟ آیا با جدا کردن خون می توان بقیۀ تخم مرغ را خورد؟

پاسخ :
خون در هر جای تخم مرغ باشد بنابر احتیاط واجب نجس است و خوردن آن حرام است اگر خون داخل سفیده باشد خوردن سفیده حرام است و اگر خون روی پوسته زرده باشد چنانچه بتوان آن را برداشت بدون اینکه خون وارد زرده شود خوردن زرده جایز است ولی آنچه با این خون ملاقات کند مثل پوسته یا غیر آن بنابر احتیاط نجس است.

منبع: wahidkhorasani.com