چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

اگر در یک بسته شکر بسته بندی شده که در بازار فروخته شده فضله موش دیده شود آیا کل بسته نجس است و باید دور ریخته شود؟ آیا بسته‌های دیگر که همراه آن خریداری شده و در یک شرکت بسته بندی شده‌اند همین شرایط را دارند یا خیر؟

پاسخ :
شکر جامد است و فضله موش اگر خشک باشد شکر هم خشک باشد شکر نجس نمی شود و اگر یکی از ایندو رطوبت سرایت کننده داشته باشد موضعی که رطوبت فضله موش به شکر سرایت کرده نجس است و بقیّه پاک است، و در صورت جهل به داشتن رطوبت مسریه نیز شکر پاک است.

منبع: wahidkhorasani.com