چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

لباس چرمی را از بازار مسلمین خریده‌ایم ولی می‌دانیم که از کشورهای غیر مسلمان وارد شده ولی احتمال می‌دهیم مسلمانی که آن‌ را وارد کرده احراز تذکیه‌ی آن‌ را به نحو شرعی نموده باشدّ آیا این چرم نجس می‌باشد یا خیر؟

پاسخ :
در مفروض سؤال که احتمال می‌دهیم مسلمان احراز تذکیه‌ی آن چرم را به نحو شرعی نموده باشد پاک است.

منبع: wahidkhorasani.com