چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

آیا چیزی که با نجاست برخورد کند چه با واسطه، چه بی واسطه نجس شده و اشیاء دیگر را هم نجس می کنند؟

پاسخ :
متنجس اول در برخورد با اشیاء دیگر موجب نجاست آنها می شود به شرط این‌که رطوبت سرایت کننده داشته باشد، اما متنجس دوم وسوم در صورتی که با آب قلیل و مایعات دیگر برخورد کند آنها را نجس می کند و در بر خورد با چیزهای دیگر بنابر احتیاط واجب آنها را نجس می نماید و ملاقی نجس در واسطه چهارم به بعد پاک است.

منبع: wahidkhorasani.com