پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

هر از چند مدت بعد از ادرار از من مقداري مني خارج مي‌شود آيا براي خواندن نماز نياز به غسل جنابت است و همان احكام جنابت بر من واجب مي‌شود؟

پاسخ :
اگر يقين داريد كه منى است احكام جنابت را دارد ولى اگر شک داريد در اين‌كه منى است در صورتى حكم منى را دارد كه اگر شما سالم هستيد اين آب همراه با شهوت خارج شود و جهش داشته باشد و بعد از خروج آن بدن سست شود و اگر اين سه علامت با هم جمع نباشد حكم منى را ندارد. و اگر مريض باشيد و آبى از شما خارج شود كه شک داشته باشيد كه آيا منى است يا خير؟ در صورتى حكم منى را دارد كه با شهوت خارج شود.

منبع: wahidkhorasani.com