پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

نماز شب شامل 8 رکعت نافله و شفع و وتر می باشد، آیا می شود به جای 8 رکعت نماز نافله شب، 17 رکعت نماز قضا خواند و سپس نماز شفع و وتر را خواند؟

پاسخ :
قضاء نمازهای فوت شده واجب است و نباید در بجا آوردن آن کوتاهی کرد ولی جایگزین نافله ها نیست ولی جایز است که انسان در نافله های شب به خواندن شفع و وتر اکتفاء کند.

منبع: wahidkhorasani.com