پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

اگر کسی در حال خم شدن و حرکت به رکوع قبل از این‌که آرام بگیرد ذکر رکوع را بگوید نمازش صحیح است؟

پاسخ :
اگر عمداً در حال حرکت و قبل از طمأنینه (آرام گرفتن) ذکر رکوع را بگوید نمازش باطل است مگر این‌که جاهل قاصر باشد که در این صورت نمازش باطل نمی شود و اگر سهواً چنین کند واجب است بعد از آرام گرفتن بدن ذکر رکوع را دوباره بگوید، و اگر بعد از آن که از حال رکوع خارج شود ذکر را سهواً در حال حرکت گفته نماز صحیح است.

منبع: wahidkhorasani.com