پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

کسی که در سال معین در بعضی از ماه‌های آن سال یا در بعضی از فصل‌های آن سال شغلش سفر یا در سفر می باشد و هر روز به مسافرت می رود ولی در بقیه ماه‌های سال شغل او سفر نمی باشد، آیا نمازش تمام است؟

پاسخ :
در فرض مذکور در صورتی که حداقل سه ماه این کار استمرار دارد در همان ماه هایی که شغلش سفر یا در سفر بوده نماز را تمام بخواند ولی در بقیه ماه‌های سال اگر اتفاقاً به سفر رفت باید نماز خود را شکسته بخواند.

منبع: wahidkhorasani.com