پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

پدر بنده اخیراً فوت کرده‌اند و فردی مسلمان ولی معتقد به نماز خواندن نبودند و تا جایی که من یادم می آید غیر از یک سال نماز نخوانده اند، تکلیف من به عنوان پسر بزرگتر در مورد نمازهای قضا ایشان چیست؟

پاسخ :
اگر پدر نمازهای واجب خود را به جا نیاورده باشد و می‌توانسته است قضا کند و (بنابر احتیاط) هر چند از روی نافرمانی ترک کرده باشد یا صحیح به جا نیاورده باشد بر پسر بزرگترش واجب است که بعد از مرگش به جا آورد یا برای او از مال خودش نه از ثلث مال پدر اجیر بگیرد.

منبع: wahidkhorasani.com