پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

کسی که در رکعت دوم به نماز جماعت می‌رسد، آیا در رکعت چهارم امام جماعت (که رکعت سوم خودش می شود) متابعت از او در خواندن تشهد واجب است یا مستحب؟

پاسخ :
در صورتی که از اول قصد نداشته که در تشهد آخر از نماز جماعت به نماز فرادی عدول نماید، می‌تواند در حال تشهد امام جماعت در رکعت چهارم قصد انفراد نماید و در غیر این صورت اگر بدون عذر پیش از تمام شدن نماز امام جماعت قصد فرادی نماید محل اشکال است، ولی اگر به وظیفه‌ی نماز فرادی عمل نموده باشد نمازش صحیح و به احتیاط واجب جماعتش باطل است.

منبع: wahidkhorasani.com