شنبه، 28 آذر 1394

پرسش :

آیا خواندن صیغه ازدواج با زبان عربی توسط غیر عرب کافی است؟ بدون آن که معانی آن کلمات را بداند باعلم به این که در حقیقت، مقصود اجرای عقد ازدواج است؟ وآنگهی صیغه ازدواج را با لغت و زبان غیرعربی نمی‌توان خواند؟

پاسخ :
توجه اجمالی زن به مفاد معنای صیغه، کافی است و بنابر احتیاط واجب در فرض تمکن از عربی، اجرای آن با لغت و زبان دیگر جایز نمی‌باشد.

منبع:sistani.org