چهارشنبه، 16 دی 1394

پرسش :

نظر حضرتعالی درباره مغازه‌هایی که به فروش می‌رسد و مالک هنگام فروش طبقه فوقانی را برای خود شرط می‌کند اما در رابطه با طبقه تحتانی صحبتی نمی‌شود اگر خریدار بعداً خواسته باشد زیرزمین بسازد حق با مالک قبلی است یا مالک فعلی؟

پاسخ :
اگر زمین را فروخته باشد حق تصرف ندارد و اما اگر فقط سرقفلی مغازه را فروخته باشد که این در واقع فروش نیست می‌تواند طبقه تحتانی را بسازد ولی باید تصرف در طبقه همکف با رضایت مستأجر باشد.

منبع: sistani.org