چهارشنبه، 16 دی 1394

پرسش :

گاهی روی قوطی های کنسرو ماهی نام و یا عکس آن چاپ شده است و از همین راه می‌فهمیم که ماهی درون قوطی ماهی پولک دار است آیا شایسته است که ما به نام و عکس روی قوطی اعتماد کنیم با علم به این‌که دروغ در این‌گونه امور شرکت ها را با ضرر و خسارت بزرگ و شاید خیلی سخت تر، روبرو می‌سازد؟

پاسخ :
اگر به صدق و راستی آن‌چه در روی قوطی ها نوشته شده است، اعتماد داشته باشیم مطابق آن می‌توانیم عمل کنیم.

منبع: sistani.org