دوشنبه، 17 اسفند 1394

پرسش :

آیا باقی ماندن برجنابت در ماه رمضان تا طلوع فجر، روزه را باطل می‌کند؟

پاسخ :
باقی ماندن برجنابت درماه رمضان تاطلوع فجر، روزه را باطل می‌کند پس کسی که درماه رمضان عمداً بدون غسل مانده و فجر طلوع کرده است، آن روز از به قصد مافی الذمه، واجب است امساک کند ولی بعداً باید روزه آن روز را باز به قصد مافی الذمه قضا نماید. اما مریضی که نتواند غسل کند تیمم می کند و روزه اش صحیح می‌باشد.

منبع: sistani.org