جمعه، 3 ارديبهشت 1395

پرسش :

زن و شوهری به قصد متارکه از هم جدا شده و مدتی را بدین منوال گذرانده‌اند حال پس از مدتی زن به همین جهت که متارکه را که به نیت طلاق انجام شده طلاق شرعی حساب نموده با مرد دیگری ازدواج کرده سؤال این جاست که اولا: طلاق با صرف متارکه و رضایت طرفین بر جدایی محقق می شود؟ ثانیا: در صورت منفی بودن پاسخ حکم ازدواج دوم چیست؟

پاسخ :
اولا ـ محقق نمی‌شود.
ثانیا ـ ازدواج دوم باطل است و در صورت علم مرد به شوهر داشتن زن بر او حرام ابدی میشود و در صورت جهل مرد به احتیاط واجب حرمت ابدی است.

منبع: sistani.org