سه‌شنبه، 28 ارديبهشت 1395

پرسش :

در یکی از دانشگاه‌های معتبر کشور برای تحصیلات تکمیلی پذیرفته شدم در ابتدای پذیرش از ما تعهد گرفتند که حق کار کردن حتی به صورت پاره وقت را نداریم. با توجه به اینکه متاهل هستم آیا با این تعهدی که داده ایم اگر سر کار برویم اشکال دارد؟ آیا درآمد ما حرام یا شبهه ناک است؟

پاسخ :
لازم است به تعهدتان عمل کنید و یا از مسیولین موقتا اجازه بگیرید.

منبع: makarem.ir