دوشنبه، 3 خرداد 1395

پرسش :

آیا می توانیم از ماهی هایی که در کشور های غیر مسلمان یا فروشگاه‌های غیر اسلامی که فرد غیر مسلمان آنها را صید می‌کند استفاده کنیم؟ چون نمی دانیم زنده گرفته یا مرده؟

پاسخ :
صید کننده ماهى لازم نیست مسلمان باشد و در موقع صید ماهى نام خدا را ببرد، ولى باید معلوم باشد آن را زنده از آب گرفته یا بعد از افتادن در دام جان داده است. و توجه داشته باشید که آنها نیز معمولا از خوردن ماهی های مرده روی آب خودداری می کنند.

منبع: makarem.ir