يکشنبه، 9 خرداد 1395

پرسش :

آنچه در کتب فقهى و همچنین رساله عملیّه مراجع عظام تقلید از کتاب شریف عروة الوثقى تا تحریرالوسیله جستجو شد، فقهاء نمازى به عنوان نماز غریق(شخص غرق شده) بیان نفرموده اند؛ با توجه به این مطلب، اگر کسى در دریا یا رودخانه غرق شد و جسدش هم پیدا نشد نماز میّت برای او چه حکمی دارد؟

پاسخ :
چنین کسى نماز ندارد تا جسدش پیدا شود، ضمنا قابل ذکر است که در کلمات فقهاء موضوعی به عنوان نماز غرقى داریم و آن نماز یومیّه کسانى است که در حال غرق شدن هستند و بیش از تکبیرات و اشاراتى نمى توانند کارى انجام دهند.

منبع: makarem.ir