يکشنبه، 9 خرداد 1395

پرسش :

در حال ساخت خانه اي بودم كه درهنگام شالوده زدن به استخوان‌هايي رسيدم كه انگار قبر مرده است،و با مشورت علما خانه را ساختم(درضمن قبرستان نبوده) وحالاهم درحال زدن چاه براي آشپزخانه وحمام بودم كه به مورد ديگري رسيدم ولي اين باركاملا كل بود(استخوان نبود). براي اطمينان كامل تكليف ما چيست؟

پاسخ :
اگر به میت برخورد کردید در جای دیگری چاه بکنید و اگر ممکن نیست در پارچه پیچیده و در قبرستان مسلمین خاک کنید.

منبع: makarem.ir