يکشنبه، 9 خرداد 1395

پرسش :

اگر بچه ای در رحم مادر مرده باشد تکلیف چه می باشد؟ چه کسی باید او را از رحم خارج کند؟

پاسخ :
هرگاه بچه‏ اى در رحم مادر بمیرد و ماندنش در رحم براى مادر خطر داشته باشد، باید به آسانترین راه ممکن او را بیرون آورند، حتّى اگر ناچار شوند او را قطعه قطعه کنند اشکال ندارد، این کار باید در درجه اوّل به وسیله شوهرش اگر اهل فن است و در درجه بعد زنى که اهل فن باشد انجام شود و اگر ممکن نیست، از مرد محرمى‏ که اهل فن است استفاده کنند و در غیر این صورت، ناچار باید از مرد نامحرمى‏ که اهل فن است کمک بگیرند.

منبع: makarem.ir