دوشنبه، 10 خرداد 1395

پرسش :

میّتی که زکات بدهکار است و فرزندان او فقیر هستند، آیا فرزندان می توانند بدون اذن حاکم شرع در آن زکات تصرف کنند؟ پرداخت به نوه ها چه حکمی دارد؟ آیا وصی می تواند واسطه شود؟

پاسخ :
بنابر احتیاط واجب، تصرف فرزندان باید با اجازه حاکم شرع باشد. ولی استفاده نوه ها که جزء ورثه نیستند اشکالی ندارد. ولی وصی می تواند زکات را بگیرد و به فرزندان و نوه ها بدهد.

منبع: makarem.ir