سه‌شنبه، 11 خرداد 1395

پرسش :

شخصى فوت کرده و داراى چند وارث صغیر است، خواهر این میّت ادعا مى کند که فلان زمین میّت ملک من است ولى ورثه میّت سندى مبنى بر این که خواهر، آن زمین را به برادرش هبه کرده است ارائه مى دهند ولى خواهر این هبه نامه را نمى پذیرد و حاضر به قسم خوردن شده است، آیا از جانب صغیر طرف مقابل را مى توان قسم داد؟

پاسخ :
آنها باید نزد حاکم شرع بروند و مدارک خود را ارایه دهند اگر قسم لازم بشود ولىّ صغیر مى تواند براى دفاع از حق آنها قسم بخورد.

منبع: makarem.ir