سه‌شنبه، 11 خرداد 1395

پرسش :

من یک فیلم آموزشی از مدرسه خودمان کرایه کردم اما هنگام در آوردن این فیلم از دستگاه ویدیوی خودمان این فیلم پاره شد متاسفانه این کار را برای چند فیلم کرایه ای دیگر نیز انجام دادم اکنون من باید چه کنم؟ ضمنا قسمت انتهایی این فیلم ها پاره شده اند به طوری که به محتوای فیلم‌ها آسیبی نرسیده است و پس ازاینکه من قسمت پاره شده این فیلم ها را چسب زدم این فیلم‌ها دوباره قابل استفاده شدند؟

پاسخ :
باید جریان را به صاحبان اصلی فیلم‌ها بگویید و از آنها حلیت بطلبید.

منبع: makarem.ir