پنجشنبه، 13 خرداد 1395

پرسش :

آیا نماز اول وقت مستحب است و آیا تند و سریع خواندن نماز اشکال دارد؟

پاسخ :
سزاوار است انسان نماز را در اوّل وقت بخواند و به آن اهمّیّت بسیار دهد و از تند خواندن نماز که ممکن است مایه خرابى نماز گردد جدّاً بپرهیزد. در حدیث آمده است روزى پیغمبر اکرم (ص) مردى را در مسجد مشغول نماز دید که رکوع و سجود را بطور کامل انجام نمى‏‌دهد، فرمود: اگر این مرد از دنیا برود در حالى که نمازش این‏گونه باشد به دین من از دنیا نخواهد رفت.

منبع: makarem.ir