پنجشنبه، 13 خرداد 1395

پرسش :

آیا رعایت آداب مخصوص نماز شب خصوصا آداب قنوت نماز وتر و دعا به چهل مومن لازم است یا مستحب می باشد؟

پاسخ :
عایت این آداب خوب است ولى مى‏ توان نماز شب را بدون این آداب مانند نماز های روزانه به جا آورد و انجام قنوت های طولانی لازم نیست. و دعا به چهل مومن واجب نیست بلکه مستحب است. شما می توانید برای هر تعداد از مومنین که مایلید دعا کنید ولی دعا باید به زبان عربی باشد.

منبع: makarem.ir