جمعه، 14 خرداد 1395

پرسش :

آیا می توان نمازهای ظهر و عصر را جداگانه خواند، مانند ساير مسلمين و چرا شیعیان نمازهاى ظهر و عصر و نیز مغرب و عشا را با هم مى خوانند ولى سایر مسلمین این نمازها را از هم جدا و در پنج نوبت مى خوانند؟

پاسخ :
مستحب است پنج نماز را در پنج وقت بجا آورد، یعنى هرکدام را در وقت فضیلت خود انجام دهد و تنها فاصله دادن به مقدار نافله یا تعقیبات کافى نیست، بلکه معیار همان وقت فضیلت است،ولى جمع میان آنها جایز مى باشد حتّى در روایات اهل تسنّن نیز دلیل بر جواز داریم بنابر این جمع رخصت است ولى جدا کردن فضیلت است.

منبع: makarem.ir