شنبه، 15 خرداد 1395

پرسش :

اگر بعد از اقتدا کردن، در بین نماز متوجه شویم که نماز امام مستحبی بوده، حکم این است که؛ نیت فرادا کنیم و نمازمان را به پایان برسانیم و نمازمان صحیح است. البته چون از ابتدا نمي دانسته ايم نماز امام مستحبي است، نماز ما صحيح است. اما در نماز آیات گفته شده که نمازش باطل است. لطفا فرق ایندو را بفرمایید؟

پاسخ :
در موقع نماز آیات در رکعت اول و دوم برای ماموم روشن می شود که اشتباه است ولی نمازهای دیگر ممکن است تا آخر روشن نشود. بنابراین در نماز آیات هم اگر در رکوع آخر اقتدا کند و نماز را ادامه دهد و بعدا متوجه شود که نماز آیات بوده نمازش صحیح است.

منبع: makarem.ir