شنبه، 15 خرداد 1395

پرسش :

منظور از صحیح بودن قرائت امام جماعت که در رساله عملیه ذکر شده است چه می باشد؟

پاسخ :
قرایت امام جماعت باید عربى صحیح باشد. لذا باید توجه داشت که عربى صحیح غیر از قواعد تجویدى است که الآن مرسوم شده است چون بسیارى از این قواعد فقط جهت زیبایى قرایت است نه عربى بودن آن، و زمانى مى ‏توان گفت قرایتى عربى صحیح است که از نظر عرب ها مشکلى نداشته باشد؛ ضمنا داشتن لهجه عربى لزومى ندارد. اما اگر بعضى از ایمّه جماعات، حداقل واجب را نیز رعایت نکردند به آن ها باید تذکّر داد و اگر افاده نکرد نمى‏ توان به آن ها اقتدا کرد.

منبع: makarem.ir