دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

اگر زنی به عقد دائم مردی در شهری دور درآید؛ قبل از آغاز زندگى مشترک، شهر شوهر وطن زن محسوب مى شود؟

پاسخ :
تا زمانی که زندگی مستمر را در آن جا شروع نکرده، نماز او شکسته است و روزه ندارد مگر این که شامل یکی از موارد ذیل شود که در این صورت نماز و روزه اش کامل است: 1- بخواهد ده روز یا بیشتر در آن جا بماند. 2- چهار ماه در سال (هر چند به صورت پراکنده) در آن جا بماند(بدون نیاز به قصد ده روز) 3- هفته ای سه روز (در مدت زمان دو ماه یا بیشتر) به آن جا رفت و آمد کند یا بماند.

منبع: makarem.ir