دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

با توجّه به این که در اذان، حدّاقل شش مرتبه دعوت به نماز مى شود، آیا گفتن «عجّلوا بالصّلوة» که در این روزها در مساجد متداول است، بدعت نیست؟

پاسخ :
اگر جمله «عجّلوا بالصّلوه» به قصد ورود در شرع و به صورت جزیى از اذان گفته شود اشکال دارد; امّا اگر منظور تاکید بیشتر در تعجیل در نماز باشد و از آن جدا گردد اشکالى ندارد.

منبع: makarem.ir