دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

لطفا ترجمه دعای " يا مُحْسِنُ قَدْ أَتاكَ المـُسِيءُ " که خواندن آن بعد از تكبيرة الاحرام مستحب است را بفرمایید؟

پاسخ :
یا مُحْسِنُ قَدْ اَتاکَ المـُسِیءُ وَقَدْ اَمَرْتَ الْمـُحْسِنَ انْ یَتَجاوَزَ عَنِ الْمـُسِیءِ انْتَ الْمـُحْسِنُ وَ اَنَا الْمـُسِیءُ بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَ تَجَاوَزْ عَنْ قَبِیحِ مَا تَعْلَمُ مِنِّیای خدایی که به بندگان احسان می‎کنی بنده گنه‎کار به در خانه تو آمده و تو امر کرده‎ای که نیکوکار از گناهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گناهکار؛ به حق محمد وآل محمد:رحمت خود را بر محمد وآل محمد: بفرست و از بدی‎هایی که می‎دانی از من سرزده بگذر.

منبع: makarem.ir

نظرات کاربران