دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

در شهر ما در روز جمعه به دلیل مشکلی که در ایاب و ذهاب برای امام جمعه پیش آمد خطبه اول را روحانی دیگری خواند موقع خطبه دوم امام جمعه رسید و خطبه دوم و نماز را اقامه کرد آیا نماز نمازگزاران اشکال دارد یا نه؟ تکلیف چیست؟

پاسخ :
خطبه ها و نماز باید توسط یک نفر خوانده شود در این موارد امام می تواند واجبات خطبه اول را به طور مختصر قبل از خطبه دوم انجام دهد.

منبع: makarem.ir