سه‌شنبه، 18 خرداد 1395

پرسش :

اگر نمازگزاران بعد از اتمام خطبه ها از اقتدا کردن به امام جمعه سرباز بزنند وظیفه چیست؟

پاسخ :
اگر مامومین پس از اتمام خطبه ها و شروع نماز امام به عللى از اقتدا به او خوددارى کنند و امام را تنها بگذارند، نماز جمعه منعقد نشده و باطل است و امام مى تواند آن نماز را رها نموده و به نماز ظهر بپردازد. البته اگر عدد مامومین بیش از حدّ لازم (4 نفر) براى نماز جمعه باشد، پراکندگى عدّه اى از آنها مطلقاً ضرر ندارد به شرط آن که افراد باقى مانده از 4 نفر کمتر نباشند.

منبع: makarem.ir