شنبه، 22 خرداد 1395

پرسش :

مدّتى بود كه بى‌اختيار يك قطره از من خارج مى‌شد، امّا متّأسّفانه اكنون دائمى شده و در محلّ خروج ادرار دائماً مايعى وجود دارد، بدين جهت براى اين كه لباسم آلوده نشود با دستمال كاغذى و پلاستيك آن را مى‌پوشانم لطفاً بفرماييد: نماز خواندن با اين حالت چه حكمى دارد؟

پاسخ :
چنانچه آب کشیدن آن به هنگام نماز موجب عسر و حرج باشد اشکالى ندارد.

منبع: makarem.ir