شنبه، 22 خرداد 1395

پرسش :

آیا می توان حج واجب را رها نمود؟ در صورتی‌که می توان رها کرد در چه مرحله ای می شود حج را رها کرد و اگر نمی توان رها کرد از کدام مرحله حج نمی توان رها نمود؟

پاسخ :
در هیچ صورت حج واجب را نمی توان رها کرد مگر اینکه انسان بیماری شدیدی پیدا کند که قادر بر ادامه کار نباشد و یا شخصی جداً مانع او شود (مثلا به اتهامی دستگیرش کنند) در این صورت وظایف خاصّی برای بیرون آمدن از احرام دارد (در صورتی‌که محرم باشد) که در کتاب مناسک نوشته ایم.

منبع: makarem.ir