شنبه، 22 خرداد 1395

پرسش :

عدّه اى از مردم طائف عازم مکّه بودند، که مأمورین دولتى مانع از رفتن آنها به قرن المنازل جهت احرام شدند. بدین جهت، به وادى عقیق رفته و از آنجا احرام بستند. با توجّه به این که میقات مردم طائف قرن المنازل است، نه «وادى عقیق» آیا احرام آنها صحیح بوده است؟

پاسخ :
آرى احرام آنها صحیح است. هر کس به هر میقاتى رود و از آنجا محرم شود کافى است.

منبع: makarem.ir