يکشنبه، 30 خرداد 1395

پرسش :

یک قطعه زمین به نام پدر بنده و پدر شخصى به نام سیّد على ثبت شده است و یک اصله خرما به صورت خودرو در این زمین روییده و مدّت چند سال است که این درخت خرما به ثمر رسیده است، سیّد على، بدون این که زمین مذکور تقسیم شده باشد، از ثمره آن درخت بدون رضایت این جانب استفاده مى نماید، وى مدّعى است که درخت سهم خودم مى باشد، از نظر شرع مقدّس این درخت متعلّق به چه کسى است؟

پاسخ :
در فرض مساله هر دو در درخت سهم دارند و هیچ کدام بر دیگرى ترجیحى ندارد.

منبع: makarem.ir