يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

نظر به اینکه در اوائل انقلاب بنا به فتوای حضرت امام (رحمت الله علیه) در خصوص فرقه ضاله بهائیت که در دستگاه‌های دولتی استخدام بودند و پرداخت حقوق و مزایا از بودجه بیت المال مسلمین ممنوع شده که در پی آن طی استفتئا از محضر مقام معظم رهبری معظم له هم در پاسخ آن فرمودند مسئولین دولتی حق هیچ‌گونه پرداخت حقوق و سایر مزایا از محل اعتبارات بیت المال در نظام جمهوری اسلامی را ندارند علی هذا اخیراً از سوی دبیر محترم هیات عالی نظارت جناب حجه الاسلام ناصری طی استفتا از دفتر مقام معظم رهبری که فاقد مهر وامضا مقام معظم رهبری می‌باشد دفتر فوق این‌گونه مرقوم فرمودندکه «میزان ضوابط ومقرارت می باشد.» که با این بیان نامبرده بالا طی بخشنامه ای جواز پرداخت برقراری حق معیشت برای خانواده های فرقه ضاله بهائیت را صادر نمودند لطفا تکلیف هیات‌های تجدید نظر رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دولت را با ارسال آخرین نظر مقام معظم رهبری و همچنین سایر مراجع عظام، روشن فرمایید.

پاسخ :
هرگونه کمک بر فرقه ضاله و اعضاء آن گروه از نظر شرعی ممنوع است مگر در موارد خاصّی که قانون بنابر مصالحی تجویز کرده است.

منبع: makarem.ir