يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

اگر شخصی مسلمان (به ظاهر)، عاقل، بالغ، رشید، غنی از نظر اقتصادی (بدون مشکل اقتصادی) لطیفه یا جوک هایی را آزادانه و به اختیار کامل خود با مضامین و حاوی توهین، ناسزاگویی و فحش نعوذ بالله به پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) و ائمه اطهار (علیهم السلام) یا حضرت امام و روحانیت بیان کند حکم شرعی وی چیست؟

پاسخ :
اگر در عرف مصداق اهانت و اسایه به معصومین (علیهم السلام) محسوب شود و او از این مطلب آگاه است، سبب ارتداد او می گردد و احکام مرتد با نظر حاکم شرع درباره او جاری می شود.

منبع: makarem.ir