دوشنبه، 14 تير 1395

پرسش :

اگر نجاستی به آب جاری برسد و قسمتی از آن را تغییر دهد آیا همه اش نجس می‌شود یا فقط همان قسمت؟

پاسخ :
هرگاه نجاستى به آب جارى برسد و قسمتى از آن، بو، یا رنگ ویا طعم نجس گیرد همان مقدار نجس مى‏‌شود و طرفى که متّصل به چشمه است اگرچه کمتر از کر باشد پاک است، ولى طرف دیگر اگر کمتر از کر باشد نجس مى‏‌شود، مگر این‏که با آب تغییر نکرده، اتّصال به چشمه داشته باشد.

منبع: makarem.ir